There was an error in this gadget

Saturday, January 15, 2011

aku sayang dia:((( tp aku tak brani bgtau dia:( dia dah tak suka aku, RIZAL

Monday, December 20, 2010

kEnApA lA hArI nI oRaNg WaT aKu GILAZZZ????

ni la fikri tu:)
 haha...rasa macam nak TUMBUK owg ja..cehhh...cakap tak nak aku CONTACT dah, tapi dok merayu..GEDIK apa...haha,,padan muka skunk,, aku tak contact da..aku kenal mamat ni lama dah since form 2..dia sangatsangat baek and selalu send MESSAGE kat aku walaupun aku tak rep msg2 dia..haha..aku pggil dia FI and dia pggl aku FATIN..haha..besa ar owg alim, mana pkai aku, hg..haha..dia penah tolong bayarkn bil fon aku dulu..haha..sepuluh hingit je..haha..tp THANX bbnyk ya:) aku ska tanya dia soklan yg pelik..haha..tapi dia akan JAWAB gak:) semalam aku tanya dia, kenapa laki bley kawin 4, mean 4 tulang rusuk lelaki ka yang hilang? pastu aku masuk la sket ilmu BIOLOGI aku yg cetek ini," cikgu fatin ada cakap, tulang dalam bdn manusia ni suma sama banyak, mn ada yg hilang"...cewahhh...haha..pastu dia masuk abeh bab2 tutt..tp aku BENGONG gak, nk wat camna..last2 dia ckap, pi lah tanya ustazah/ustaz fatin, fi tak pandai sangat nk explain..haha..smpy berpges dia terang kat aku..haha..dia cakap dia risau kat aku..haha..GEDIK ar aku ni...haha..aku tak penah jumpa dia..gmbr dia dlm frenster pun tak jelas..huhu..

Saturday, December 18, 2010

H.A.C.K.S.....hanya aku cinta kau seorang. haha. tipu apa. before ni kan da pnah kapel. aku kenal rizal dah lama coz sekolah pun sama. juz tak rapat. kami kapel pun lepas pmr. 16 Oktober 2009. sama ngan sara azami. haha. gatai betul aku time nie. kecik2 dah kapel. kami pun dah banyak kali keluar sekali. setiap bulan mesti kami celbrte anny..hoho..best gler..ceh.. haha. dalam masa kami kapel. banyak kali gak ar kami break. huhu. aku yang nak sangat break. dia sangat la baek. sejak dia jadi bwp kat maktab aku, dia selalu sangat sibuk. tak pa ar, nak wat camna. before jadi bwp sibuk gak, keja keluar ar pi wakil maktab dalam olahraga. orang lari laju. bukan cam aku. lari perlahan pastu lembap pulak. adoii...malang betul. haha..tu sebab dia jadi biro sukan. waktu time bufday aku, dia ngan kawan2 aku celebrte. thank suma. terharu gila. sobsobsob. aku dapat banyak gak ar hadiah. rantai,shin chan,topi pink,bear,ferrero,ptung biru. time aku dapat rantai tu, alyaa yang pi bagi kat aku. mula2 aku ingat dia yang bagi, tapi, sebenarnya rizal yang bagi. huh..terkejut kambing aku. dia suruh alyaa bagi kat aku time tu sebab time tu aku ngan dia dah break. tp kami kapel balik pastu. dah berapa kali aku ngn dia keja break. time bufday aku, rizal belikan kek blackforest pastu odi, fifi, aina, ayin belikan kfc. terharu gila. depa rancang diam n tak gtau aku pown. time clbrte tu, aku kena simbah ngan tepung. abeh aku jadi pocong malam tu. haha. dah la hujan. tepung lekat abes kat depan kelas 401 n 402. tapi bukan aku yang basuh pun. rizal, dom ngan yang laen2 basuh. i couldn't forget dat moment. so sweet. tapi aku break gak ngan rizal. aku takkan kapel balik kali nie. aku nak fokus kat spm next year. aku tau, dia akan dapat yang lagi baek dari aku. alyaa selalu ckap kat aku yang rizal ramai peminat. haha. tapi memang betul:) memang aku sayang kat dia lagi. but, i need put "full stop" on my relationship wif rizal. walaupun dah break, aku still jeles bila dia ngan owg laen. xpa, dia akan dapt yang lebih baek dari aku:)

Friday, December 17, 2010

THORIUM so AMAZING:)

ni MOK ngan ZAEM:)
tak penah lagi budak MARESMAWIANS dance face to face with BOYS...ghee..haha..budak kelas aku dah..cerita dia camnie,, malam tu..haaa..tak ingat la bla..tp form4 ada drama fest untuk bi..kelas aku ada wat acara dance ngan pair msng2 la, JOGET sakan ar kat atas stage,,aku pair ngan AZFAR..haha..paling comey malam tu yg dance ALYA ngan SYAHIR:) waa..mmg CUTE..nak dijadikan cerita, after abes ja berLAKON suma, kelas aku ngan 406 kena panggil ngan MADAM AINA..hoooo..BELIAU marah2 kami coz ada part touch2..mana ada TOUCH pun..tp tak tau la ada betul ke tak, ada kelas cakap tak, ada kelas cakap ada..kena marah sebab laen la..erm, tptp, nie la SWEET MEMORY:) haha..kami tetap happy..ACAP dpt PELAKON apatah, tapi TERBAEK..haha..BANGGA KAMI!! walaupun kena MARAH..haha..tp KESIAN kat AMIN coz tak dak pair untuk dance.. so dia tak dance..dia just control belakang stage..tp time nak kuar dari dance tu, KYNA sebut nama sorang2 but dia tak mention nama AMIN..SORY AMIN:(..TP 4 thorium mmg best..haha..thanx to teacher:)
405 sangat GEMPAK bebe..
ni SYAZA malam drama fest tu..COMEY KN???


kawankawanku yg TERCINTA:)

KAWANkawan aku MAJORITY ada penyakit GILA-GILA ni suma sangat2 SPORTING:) depa lucky gila ramai peminat...haha..tak macam aku..haha..aku kenal depa time form1..depa mula2 aku kenal cam berlagak ja..lama2, baru aku tau..depa memang SEWEL..haha..my lovely fwenz n alwys support me..KEISHA, G-MAH, ALYAA, RAB, ADIB, BATRISYIA, AFIFAH, AUNI...thank u for support ampa kt aku..hope kita bley jadi kawan foreva:) aku ingat lagi time budak2 laki kelas aku lawan bola sepak, SEMANGAT gila budak pompuan kelas aku ni p beli air bagi kat depa..haha..kat padang, JERIT cam pontianak..haha..tapi takpa.. demi kelas..huhu..time duduk kat TL dulu, kami keja wat party ja(mkn2)..haha..kadang2, aku gaduh gak ngan depa..besa ar adat hidup..sori la kawan2 kalu aku ada wat salah..huhu..depa sangat2 la PENYABAR...ADIB, org dia nmpak matng..tp, tak pun..haha..gmah, haha..PERAHSIA..sush nk kongc ngan owg..haha..kish plak, dia suka melayan semua "owg"..haha..alyaa a.k.a nenek..haha..muka dia bukan berkedut pun, tp dia selalu bg NASIHAT..rab lak.. dia ada scandal ngan bwp<JABIR> haha..tp tu dulu..dia suka cakap ikut ska aty dia ja..tp dia SANGAT baek..AUNI cam takda problem ja..she alwys happy go lucky..batrisyia..suka sangat HANTUK kepala kat dinding.. tp tu dulu:) dia org yg pandai:) haha...afifah mulut melepas, tapi dia org yg PENYAYANG beb..dia sangat amek berat pasal kengkawan dia:) itu suma kawan2 aku n yg laen pun kawan2 aku gak:)

my PLUTONIUM:)

I LOVE YOU, YOU LOVE...haa~~ lagu ni ar budak kelas aku yg dulu selalu nyanyi:) rindu datz moment..mcm2 benda jadi dlm kelas ni..haha..kerusi terbang..PTB..KFC..MCD..haha...walau apa pun,, kelas PLUTONIUM da bez..haha..kelas ni agak PENDIAM bg org laen tp bagi aku..sangat BISING..haha..GEMPAK...walaupun kdg2 tak sehaluan tp, apa yang penting? KERJASAMA...haha..paling best time JABIR mrh2..haha..sumpah lawak..aritu bufday AJMAL..ada gaduh..tapi aku tak ingat la sebab apa..kepala ALYAA kena kerusi..tyme tu nseb baek aku sempat tunduk..kalau tak, aku kena sekali...haha..tp takpa..still sweet memory:) aku syg sgt kat kawan2 kelas aku ni...budak pompuan kelas aku kena cop BERPUAK!!! haha..biarlah..jnji kami hepy..sebuk ja:) tp sekarang yang dah takda kat MRSM LANGKAWI...FAIZ,NISAH,RAIHAN...waa~~~ rindu bangat sama mereka:( hope bley jumpa depa lagi..kawan2 3PLUTONIUM<2007-2009> sangat HOT~~~...:) miss THEM..

16 October 2009

FIRST TIME AKU KAPEL:) waaa...GEDIX ar aku nih..haha..ada aku kesah?? cehh..aku kapel ngn sowg mamat ni yg diimport dari INDON..cdey gler owg MSIA tak mau kat aku..haha..lawak je..dia owg m'sia gak..aku kapel ngan dia lps abeh PMR..kcik lagi tyme tu..hahaha...tp diSEBABKAN kegatalan aku, aku pun kapel ngn dia..haha..tyme aku kapel sama ngan SARA AZAMI:) tp dia dah break ngn pkwe dia..haha..sama cam aku gak..tp aku break banyak kali..hahaha..time kapel ngn RIZAL dia sangat baek:) tapi dah aku lagi "baek" dari dia..tu ar aku break ngn dia..haha..dah tak terkira berapa kali aku break..haha..tapi yg betul3 aku break adalah akhir bulan NOVEMBER 2010..haha..lma gak aku kapel:) nak wat camna aku nk focus kat SPM!!!! haha.. nanti dapat ar mkwe baru dia tu..AIN SUHANA pun ok gak:) jga lah diri baek2..<3